Menu

Château Neercanne Maastricht

gerealiseerd

Château Neercanne Maastricht

 

“De volmaakte plek voor een aperitief met wijds uitzicht over het Jekerdal.”

 

 

Van een nood een deugd

Tijdens de restauratie van de mergelwand aan het terras werd een tijdelijke balustrade geplaatst. Door het aanbrengen van een bovenblad is een champagnebar met panoramisch uitzicht over het Jekerdal ontstaan.

De ideale plek voor een glaasje voorafgaand aan het diner. 

Champagnebar

Het idee sloeg bij gasten zo goed aan dat er besloten is een permanente bar te plaatsen. Een bar om van het panoramische uitzicht te genieten onder het genot van een glaasje champagne en een zalige oester. Aan tafel!

 

Château Neercanne

In samenwerking met Atelier Rick van der Linden zijn de verhalen van het château opgetekend. Aan de hand van fragmenten uit het landschap en het kasteel komen de atmosfeer van het Jekerdal en de hartelijkheid van de mensen tot leven. 

 

Het uitzicht van Maastricht tot het Belgische Kanne en alle verhalen daartussen. 

Type buiten maatmeubel, champagnebar oesterbar, buitenbar, panoramabar Locatie restaurant panorama terras Château Neercanne, Jekerdal, Maastricht Opdrachtgever Camille Oostwegel, Château hotels & restaurants, luxe, michelin, Jaar 2014-2016 Diensten ontwerp, meubelontwerp, productontwerp, meubel, product, techniek, begeleiding, Materialen staal, kunststof, glas, Tags ijs, ijskouder, champagnekoeler, de nieuwe context, interieur architect, Limburg, Nederland, uitzicht, mergel, wit, lounge

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!