Menu

Interieurontwerp penthouse Weert

in uitvoering

Interieurontwerp penthouse Weert

 

 

 

 Wandmeubel 

Door het ontwerp van één kenmerkend wandmeubel te voorzien, worden alle plekken in het penthouse gedefinieerd. De frontale zijde van het meubel bergt een aangename zithoek. 

Aan de achterzijde van het meubel bevindt zich de hal. Ook hier is de wand als meubel te ervaren en begeleidt gasten naar de leefruimte.

 

 

 

 

Lambrisering

Door het gebruik van tonale verschillend op vloer, wand & plafond kunnen de meubelstukken uitblinken. 

De wanden in het penthouse zijn betimmert met een lambrisering die tevens als halfhoog wandmeubel fungeert. Hier zijn alle technologieën en installaties in verwerkt zodat de leefruimte rustig, ruimtelijk en comfortabel is. 

 

 

Dakterrassen

Op de dakterrassen is het voornamelijk het groen dat domineert. Dit sluit goed aan bij het bijbehorende uitzicht: de boomtoppen van een lange laan. 

Type interieur en dakterras ontwerp Locatie penthouse, Weert, Limburg, Nederland Opdrachtgever Particulier Jaar 2016 Diensten ontwerp, techniek, begeleiding, maatmeubilair Tags interieur, woonkamer, zitkamer, keuken, dakterras, karpet, gietvloer, design, meubilair, gas haard, lounge bank, verlichting, groen, planten, kunst, staal, deuren, wit, gezellig

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!