Menu

Nieuwbouw villa Susteren

in ontwerp

Nieuwbouw villa Susteren

Terughoudend

Dit moderne woonhuis gelegen in Susteren formeert zich aan de straatzijde vrij terughoudend. De terug gelegen houten gevelbekleding en hoge entrée geven identiteit en richting aan het voorterrein.

De leefruimte

De grote leefruimte aan de achterzijde staat in het teken van de verbinding tussen binnen en buiten. Door strategisch geplaatste openingen ontstaan er verbindingen tussen bijvoorbeeld de eettafel en het terras.

Eenvoud

Het interieur kenmerkt zich door in eenvoudige en toch luxe opzet van het vaste meubilair die een ruimte- en sfeerbepalende functie hebben. Zo ook in de slaapkamer en badkamer. De elementen hebben een meerwaarde hebben voor de ervaring van het woonhuis.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!