Menu

Herstucturering woonschuur Schimmert

in uitvoering

Herstucturering woonschuur Schimmert

Woonschuur

Deze dorpsboerderij met bijbehorende schuur is in de loop der jaren vaak onder handen genomen. Al deze kleine aanpassingen hebben tot een rommelige aaneenschakeling van ruimtes geleid waarbij een aantal authentieke elementen verloren zijn gegaan.

 In het nieuwe plan vormt de voormalige schuur de basis voor het woonhuis, de kleine dorpsboerderij herbergt een werkruimte met gastensuite. Het erf vormt – zoals het ooit was – weer de ontsluiting van het gehele perceel. Vanuit hier is zowel de gastensuite, de hoofdentree, het terras en de achterliggende tuin met boomgaard bereikbaar.

Behaaglijk

 Het interieur is geïnspireerd op de eenvoudige vormentaal van een boerenschuur. Blokken, kolommen, opstanden & openingen komen tot uitdrukking in hedendaagse materialen waardoor het geheel atmosferisch en behaaglijk aanvoelt.  

 

Type interieur ontwerp, transformatie Locatie woonboerderij, woonschuur, Schimmert, Limburg, Nederland Opdrachtgever Particulier Jaar 2016 Diensten ontwerp, maatmeubilair Tags interieur, woonkamer, zitkamer, keuken, karpet, gietvloer, design, meubilair, lounge bank, verlichting, groen, planten, kunst, staal, deuren, wit, gezellig, verbouwing, donker, luxe, hout, james bond meets farm girl 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!