Menu

Meubelontwerp de werkplek

gerealiseerd

Meubelontwerp de werkplek

De Werkplek is een collectie werkmeubels
vervaardigd uit OSB-plaat.

We merken dat werkplekken tegenwoordig geen statische omgevingen meer zijn. De meeste werkplekken zijn dynamisch en veranderen regelmatig. Onze eigen werkplek wisselt ook geregeld van locatie.

We hebben werkmeubilair ontworpen dat zich uitermate goed leent voor deze condities. Het is eenvoudig op te bouwen en te demonteren. Bovendien zijn er geen extra bevestigingsmiddelen nodig.

Het materiaal

Met dit ontwerp komen de materiaal-eigenschappen van OSB-plaat optimaal tot uiting. Het is een materiaal met een hoog rendement tijdens de productie. Bij de productie van het meubilair is er haast geen zaagverlies waardoor het duurzame rendement van de plaat behouden blijft.

Geïnteresseerd of meer informatie?
Neem gerust contact met ons op via werkplek@denieuwecontext.nl

Type meubelontwerp, flexibel en tijdelijk kantoor meubel Locatie Tijdelijke werkplekken, Maastricht, Limburg, Nederland Opdrachtgever zakelijk, jonge creative startup Jaar 2016 Diensten ontwerp, meubelontwerp, technisch ontwerp, schetsontwerp, definitief ontwerp,  interieurarchitectuur,  Materialen  Osb-plaatmateriaal,. OSB, spaanplaat, MDF, Tags demontabel, flexibel, tijdelijk meubilair, bureau, tafel, werktafel, kast, werkbank, atelier

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!