Een onderzoek-
en ontwerpbureau
gespecialiseerd in
verblijven en wonen.

Voor Noto notarissen uit Maastricht is een nieuwe tijd aangebroken. De organisatie onderging een rebranding en kreeg een nieuwe identiteit, waar een herstructurering van het kantoorgebouw uit 1996 niet kon uitblijven. 
Plaats

Limburg

Jaar

2023

Contexten

Vanuit Dock84 kregen wij de vraag een interieur te ontwerpen gericht op het vertalen van de nieuwe identiteit: een modern notariskantoor dat midden in de samenleving staat en waar ze ervoor zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen.

De nieuwe identiteit oppert dat opgetrokken muren letterlijk moeten worden neergehaald. De gesloten uitstraling wordt opengebroken en de ruimtelijke indeling vereenvoudigd.

Het notarisambt dat de afgelopen jaren een ontwikkeling heeft doorgemaakt zie je hier terug. 

Gerealiseerd

Een ontvangstbalie met direct persoonlijk contact, een duidelijke route voor bezoekers, werk- en spreekkamers met een eigen persoonlijkheid en gebruik maken van neutrale, fijne, warme kleuren. Al deze facetten brengen een inclusief en duurzaam interieur met open uitstraling teweeg: de subjectieve ervaring van de nieuwe identiteit.

Waar de muren van traditie worden neergehaald en een open, inclusief en duurzaam interieur de nieuwe identiteit belichaamt.

Vorig project
Boven